6 февруари 2022 г.

Картичкофурийско предизвикателство 430 Картичка с ръчноизработени цветя

Все още е зима, но вече ни се иска да идва пролетта и всичко отново да разцъфне. Засега обаче цветята могат да цъфтят на нашите картички. Цветната тема за февруари избра за нас Iordanka Despotova, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 428 - "Всичко коледно".

Аз съм счетоводител-любител в творенето на картички и съм страшно трогната, че ме избраха за победител в коледното предизвикателство❤
Темата, която ви предлагам е Картичка с ръчноизработени цветя. Изработка на картичка свободен дизайн. Предизвикателството е да е аранжирана с цвете/я, които всеки сам си е изработил.
Това са моите картички вдъхновения:


Наградата за победителя ще е кутия с ръчно изработени цветя, сътворени лично от мен. Ще добавя и резервни подложки за изрязване и релеф с размер 15х20.


Спонсор на предизвикателството е Дани Ангелова или Водно конче.
Предлаганите от нея елементи от бирен картон са елегантен елемент и допълнение към всеки ваш проект. Новото при нея са елементи, които можете да изполвате в така актуалната техника на обличане на корици за албуми с велур.
Наградата за победителя я ваучер за 30 лв., който можете да използвате за готови сетове или да си поръчате персонални елементи от бирен картон от Водно конче.

Победителят, получаващ нейната награда ще бъде избран с рандом генератор и ще бъде гост дизайнер на следващото ни предизвикателство.
Вдъхновяваще картички с ръчноизработени цветя създадоха картичкофеите:

В последните няколко години почти всичките ми проекти с цветя, са с ръчно направени от мен. Предпочитам ги пред купените. Преди си правех за конкретен проект, но напоследък започнах да правя ей така за кеф, та си натрупах повечко. Тази картичка е с новата ми страст-цветя от плат.

Моята картичка за предизвикателството този месец е тип джоб с три тага, а гърба е облечен с дънков плат. Използвах много остатъчни материали - дизайнерската хартия, плата, меката прозрачна опаковка. Акцентът е жълтата хризантема, която направих от фоамиран, а завършека е капачка и тюркоазено блещукащо камъче.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 март 2022г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени картички. Добавяйте всяка като отделен линк. С една картичка можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля, качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: