7 септември 2021 г.

Картичкофурийско предизвикателство 425 "Движещи се и картички с нестандартна форма"

Септемврийски предизвикателство към всички нас отправя Стела Каменова, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 422 "Детство мое" Здравейте талантливи Картичкофурии,

Искам да благодаря на Мария Добрева за това, че се спря на моята картичката и за възможността да задам следващото предизвикателство!
За тема на следващото предизвикателсво избрах "Движещи се и картички с нестандартна форма".
Обичам да изработвам картички различни от стандартните. Старая се да имат някакъв движещ елемент или формата да е по различна. Прекрасно е да видиш когато получат картичката и очите на получателя леко се разширяват, а когато след това я отвори се появява усмивка на лицето му.
Съществуват много техники за изработването на движещи картички - ирис, магически прозорец, водопад, shutter fun folder, theatre fold, peek-a-boo, penny spinner, swing card, безкрайна картичка и много други, както и техники за изработването на картички с нестандартна форма.
Вие решете коя техника ще използвате, както повода и материалите.
Очаквам с нетърпение Вашите произведения!
Надявам се да се включите и да се вдъхновите от други демонстранти, които участват.

И разбира се, няма как да не Ви покажа и моите картички за вдъхновение - избрах да направя две картички едната с техниката shutter fun folder, а другата с формата Triple Point Card.

За награда на най-атрактивният проект съм приготвила голяма кутия за бебешки съкровища, две щанци за изрязване на картички и два шаблона на Dutch doobadoo.

Спонсор на предизвикателството ще бъде екипът на ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg. Магазин и сайт, в които като в истинска съкровищница можете да намерите много и най-разнообразни материали за нашето хоби.
Те ще дадат награда - ваучер за 30 лв. от ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg
Благодаря на Стела Каменова за интересното предизвикателство!
Благодаря на ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg за предоставената награда!

Вдъхновения по темата ни представят картичкофеите:


Това предизвикателство аз съчетах с направата на картичка за рожден ден на приятелка. Исках цялата картичка да е като букет с цветя, затова освен отпред на корицата сложих този допълнително разгъващ се елемент от който да изскачат надписи, цветя и др. интересни елементи. Покажете ни вашите нестандартни, движещи се картички.


За това предизвикателство реших да ви направя една любима моя конструкция, много подходяща за скрито или не чак толкова, послание, за фотография запечатала скъп момент или за подаръчен ваучер. В този случай е картичка за рожден ден, която съм украсила с ръчно изработени цветенца от плат и други дребни елементи. Конструкцията се изработва много лесно, но пък иначе е доста ефектна.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 октомври 2021г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: