2 юли 2021 г.

Картичкофурийско предизвикателство 423 - "Море и рециклириране"

Ето, че дойде юли и е време за ново лятно предизвикателство в Картичкофурии. Този път ви предизвиква Станислава Георгиева, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 420 "Мъжка картичка и/или шев".
 Здравейте вдъхновяващи Картичкофурии,
 Сърдечно благодаря на ХартАрт Сне, че избра моята картичка с пишеща машина и мустаци, специално изработена за един издател на прекрасни книги. Всички произведения, които участваха, бяха страхотни! 
Честно казано, малко ме беше страх да се включа, тъй като всички картичкофурии сте безкомпромисни професионалисти, а аз правя картички само за най-близките ми хора.

За мен е огромна чест и безкрайна радост да ви предизвикам в страхотния блог на Картичкофуриите, при това в един от любимите ми месеци - юли, когато е време за ваканция, море, планина...
Няма да крия, че точно през юли родих сина си Антон, който е мое вдъхновение вече две години, и ми помага дори в любимото хоби (основно в късането на картички, които не са се получили).
И този месец темата е комбинирана и както винаги - актуална - "Море и рециклиране"
 Морето със своята безкрайна синева е безспорно вдъхновяващо и със сигурност няма за затрудни никого от вас, талантливите картичкофурии. 
Предизвикателството преди всичко се изразява в това да използвате в творбата материали, които иначе бихте изхвърлили с лека ръка. Дайте нов живот на някоя изрезка от дизайнерска хартия, използвайте за релеф някоя стара щанца, която не реже, направете от дефекта - ефект. 
 Няма ограничение за проектите, както и на използваните техники. Единственото условие е темата да е морска и да използвате нещо, което иначе бихте изхвърлили. 
 Наградата от мен ще бъде ръчно изработена рециклирана хартия. 
 Пожелавам ви вдъхновение и приятна работа! 
Това са моите две вдъхновения за вас - ръчен ситопечат на кораб в бутилка по дизайн на taralej.org върху изработена от мен хартия и една лодка от рециклирана хартия.
Благодаря на Станислава Георгиева за морското предизвикателство!

Спонсор на предизвикателството е магазин "Хела".

Магазин "Хела", в който можете да намерите много и разнообразни материали за скрапбукинг и изработката на бижута може да посетите в Стоков базар Илиенци и на онлайн адрес - http://хела.com/


Победителят на спонсора получава ваучер за 30лв за материали от магазин "Хела".

Вдъхновяващи морски проекти създадоха картичкофеите:


Темата на това предизвикателство много ми допадна, подходяща за сезона на дългите крайбрежни партита и едновременно с това социално ангажирана. Моята интерпретация е кръгла картичка, за основата на която съм използвала стар DVD диск. Използвала съм много малки парченца от различни материи, с които да създам текстурата на морското дъно. И какво друго може да се случва там освен парти! Усмихната акула, танцуващи морски кончета, мидички и морска пяна - истинско тържество на щастието и свободния дух!
Често събирам всякакви непотребни, за другите, неща. Понякога им намирам приложение в проектите си, понякога не, но все ги пазя. На този морски таг място си намери мрежичката, която бе част от опаковката на букет с цветя.

Както знаете, в скрапбукинга нищо не се изхвърля. Аз редовно си събирам останали връзки от етикети за дрехи, опаковки от кутии и хартиени торбички. Имам си един любим шоколад, чиято опаковка се вписва чудесно в моите проекти. Този път я използвах за направата на таг по повод тазмесечната ни тема. Основата на тага и надписите, изрязаните кораб и котва са именно от тази опаковка. Добавих малко дистрес мастила, рязани елементи и хартия от колекцията Lighthouse на UHK Gallery, канап, а на руля придадох ръждив ефект с боичките на Pentart - Rust Effect.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 юли 2021г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след деня на задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.
ф

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: