11 юни 2021 г.

ШЕСТНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА 19-20 юни 2021г. гр. Ловеч - ПРОГРАМАТА

Картичкофурии ви канят да се включите в Шестнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 19 -20 юни 2021г. в гр. Ловеч.

Мястото на срещата ще бъде Читалнята на регионална библиотека "ПРОФ. БЕНЮ ЦОНЕВ" - ЛОВЕЧ.

ШЕСТНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

19-20 юни 2021г.

Читалнята на регионална библиотека "ПРОФ. БЕНЮ ЦОНЕВ" - ЛОВЕЧ

гр. Ловеч Начален час на срещата 10,30ч. в събота 19 юни в Читалнята на регионална библиотека "ПРОФ. БЕНЮ ЦОНЕВ" - ЛОВЕЧгр. Ловеч

Темата на срещата ще е "Детство мое". Така ще съвпадне с темата на предивикателството на Картичкофурии през юни, в което ви каня да се включите. Можете да го намерите ТУК . Другата причина за тази тема е, че ви каня да подкрепим една кауза, тази на фондация "Искам бебе". Като майка на три деца искам да подкрепя възможността на всяка жена, която желае, да получи възможност да роди дете.

Каня ви да участвате с вече изработени ваши картички(независимо от тяхната тема), а също и да се включите в предвидената работилничка за изработка на картички за каузата.Време е да напиша и как ще протече самата среща:

Срещата ще започне с традиционното представяне. Нека да видим кои сме се събрали. 

Ще се радвам ако донесете ваши картички, с които да си направим малка изложба. Покажете какво творите. Донесете любимите с и творби, тези дето ви е дожаляло да дадете на някого и сте си ги задържали за себе си.

Ще има и традиционната Размяна на АТС, която ще се проведе след първата част на срещата в събота. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници срещата. Направете колкото желаете и на избрана от вас тема.

Каня ви да се включите и в Крафт базара. Донесете излишните си материали и им намерете нов собственик. Ненужното за вас е съкровище за някой друг.Втората част на срещата ще започне от 13.00ч.
13.00ч.
Демонстрация - представяне на различни вакси за вашите микс медийни проекти с Бо - Боряна димитрова от https://b-wow.net/
13.30ч. 
Демонстрация на техниката пергамано с Величка Петкова.
14.00ч.
Демонстрация на фотограф Галин Ганев. Как да направим по-добри снимки на своите картички и други проекти.

15.00ч. 
Работилничка Обувка с цветя с Христина Гуглова.
Продължителност: 2 часа
Цена: 16 лв 
В тази работилничка ще се научите как да изработите оригинална дамска обувка от хартия.

15.00ч.
Обща благотворителна работилничка за каузата на фондация "Искам бебе". Каня всички да се включат в изработката на картички. Моля желаешите да се включат да си донесат собствени материали, инструменти и лепило.

Ще имате възможност да си закупите красиви дизайнерски хартии, които дамите от Craft Land ще донесат специално за срещата.

Край на срещата 17,00 ч.

19.30ч Обща вечеря на всички участници в срещата в Ресторант Драката.

За да се запишете за вечерята попълнете тази


Включването във вечерята ще става само с предварително записване. Ще има възможност да се поръчва на място. Желаещите вегетариански ястия ще ги поръчват на място.

Записването за работилницата ще става на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com Плащането ще става на място.

Участието в срещата е обвързано с такса участие в размер на 10лв., която ще се събира на място.

В групата Национални Картичкофурийски срещи ще бъдат публикувани списъци на записаните за срещата и на записаните за вечерята. 

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Картичкофурии си запазва правото да прави промени по организацията на срещата.

Няма коментари: