10 октомври 2020 г.

Петнадесета Национална Картичкофурийска среща - 10 - 11 октомври, хотел "Персей", гр. Варна

Картичкофурии ви канят да се включите в Петнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 10 - 11 октомври, хотел "Персей", гр. Варна


ПЕТНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 
КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА
10 - 11 октомври 2020г.
хотел"Персей"
гр. Варна

Хайде да се преброим куражлиите, които искаме да се съберем и да бъдем заедно въпреки динамичната вирусна обстановка. Каня ви на срещата, която не можа да се осъществи през пролетта и силно се надявам сега да успеем. Ако ситуацията се промени и се спуснат нови указания за Ковид-19 срещата няма да се състои.

Настаняването във Варна ще бъде в хотел "Персей".

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел "Персей" - Варна, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


Все още нямам потвърждение за провеждането на обща вечеря. Ще бъдете уведомени допълнително.

Записването за срещата за тези, които ще използват настаняване в хотел "Персей" продължава до 18 септември.

Участието в срещата е обвързано с такса участие в размер на 10лв., която ще се събира на място.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.

Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук Desislava Zhejnova.

Няма коментари: