11 февруари 2020 г.

Петнадесета Национална Картичкофурийска среща 25-26 април, хотел "Ловеч", гр. Ловеч

Картичкофурии ви канят да се включите в Петнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 25 -26 април 2020г. в хотел"Ловеч", гр. Ловеч.


ПЕТНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

25 -26 април 2020г.

хотел"Ловеч"

гр. Ловеч


Веднага след Великден и малко преди първи май е време да направим нашата пролетна среща. Време е да се съберем отново, да научим нещо ново, да обменим опит, да пробваме нови неща, да се запознаем и да се забавляваме заедно. Каним всички, които обичат да творят с ръцете си, обичат да радват другите и да създават красота да се присъединят към нас.

Настаняването в Ловеч ще бъде в хотел "Ловеч".

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел "Ловеч" - Ловеч, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.


ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


На 25 април вечерта ще се проведе обща вечеря на участниците в срещата в ресторант "Драката" гр. Ловеч. Моля, всички желаещи да присъстват на вечерята да попълнят формата за вечерята.

ФОРМА ЗА ВЕЧЕРЯТА!

Само попълнилите тази форма ще бъдат включени в общата вечеря.

Записването за срещата за тези, които ще използват настаняване в хотел "Ловеч" продължава до 11 април.

Участието в срещата е обвързано с такса участие в размер на 10лв., която ще се събира на място.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Няма коментари: