2 октомври 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 400 "Картичка за благодарност"

Всеки един от нас има около себе си хора, на които да благодари. Ние от Картичкофурии искаме да благодарим на всички вас, нашите участници и да ви поканим в нашето четиристотно предизвикателство. Днес ви предизвикваме за 400 път.

Спонсор на предизвикателството ще бъде магазин "Хела".

Магазин "Хела", в който можете да намерите много и разнообразни материали за скрапбукинг и изработката на бижута може да посетите в Стоков базар Илиенци и на онлайн адрес - http://хела.com/

Темата, с която искаме да ви предизвикаме този път е "Картичка за благодарност". Вложете своите умения, използвайте любимите си техники и материали и с изработените картички се включете в нашето предизвикателство.

Победителят в предизвикателството ще получи ваучер за 30 лв от магазин "Хела".

Благодарим на екипът на магазин "Хела" за тяхното спонсорството в нашето 400 предизвикателство!

Картички за благодарност за вдъхновение направиха картичкофеите:


Успяваме ли да кажем на майките си, че ги обичаме? Успяваме ли да им благодарим за цялата грижа, всеотдайност и обич? Благодаря ти, мамо! Моето вдъхновение за картичка за благодарност!

В България не са чак толкова популярни картичките за благодарност, но аз смятам, че е много хубаво да подаряваме такива. Можем да сме благодарни за толкова много неща, на толкова много хора. "Благодаря!" за лекаря, който ни е излекувал, за учителя, който ни е научил, а защо не за приятеля, който е бил до нас в труден момент.
Моето вдъхновение, картичка за благодарност към сестрите в яслата на дъщеря ми.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 октомври 2019г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Няма коментари: