16 септември 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 399 - Есенна цветова комбинация

Здравейте, творящи момичета
За мен е чест да гостувам в блога на Картичкофурии.
Тук съм благодарение на Валя и нейното предизвикателство с „Дъх на мента” .
Обичам есента и нейните топли цветове, затова предизвикателството, което отправям към вас е да сътворите хартиен проект в есенни багри.
А това е наградата за победителя:

Благодаря на Galina Stanoeva за есенното предизвикателство!

Цветовете на есента използваха в своите картички картичкофеите:

Слънчево и цветно е, есен е! Това е моята много бърза картичка за новото ни предизвикателство в тези прекрасни цветове! Те карат хората да се усмихват и да бъдат щастливи!


Обичам топлата цветност на есента и тази палитра определено ми допадна за творене. Дано вдъхнови и вас!




Жанета Гочева
Пъстра палитра по короните на дърветата! Експлозия от пищни цветове и аромат! Това е излъчването и на моята картичка! За основа на картичката съм използвала крафт картон, с една нова за мен техника с восък направих жълто-оранжевият фон на листа. Добавих едно любимо есенно цвете - хризантема, която направих от фоумиран, малко дантели и много вдъхновение!

Една мъжка картичка в не съвсем стандартни цветове. Кехлибарената бира, ечемичените класове и есенните листа са моята интерпретация на дадената цветова палитра в този сезон. А вашата каква е?


Крайният срок за участие е 23,59ч на 14 октомври 2019г., понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter




Няма коментари: