2 август 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 394 "Картичка с рамка"

Здравейте, от нас www.madewithlove.bg.
Ние сме онлайн крафт и арт магазин. Предлагаме голям асортимент от продукти за скрапбукинг, квилинг и декупаж.
При нас може да откриете машини за рязане и релеф Sizzix, щанци за изрязване, тримери за рязане, дъски за биговане, пънч – дъски за пликове и кутии, перфоратори crop-a-dile, дизайнерски хартии, средства за лепене, декоративни елементи и какво ли не…
Влезте в www.madewithlove.bg и сами разгледайте или ни последвайте във фейсбук страницата ни - https://www.facebook.com/madewithlove.bg/
Темата на предизвикателството, с което искаме да ви предизвикаме този път е "Картичка с рамка".
Можете да използвате каквито рамки пожелаете. Имате възможност да интерпретирате по темата, да творите на воля и използвате всякакви материали и елементи.
Подаръкът, който сме подготвили за победителя, в предизвикателството ни е тази Обемна кутия от дърво за декориране - бяла, с прозорец и чекмедже

Ето това е вариант за използването и

Наградата включва още и
Тефтер с корици от папие маше за декориране и 40бр. празни листа


Брадс 16бр. - Afternoon Tea

Брадс 16бр. EveryDay

Брадс 16бр. - Fairy Tale 2

Брадс 16бр. - Fairy Tale 1

Благодаря на екипа на www.madewithlove.bg за рамковото предизвикателство.

Вдъхновения по темата създадоха Картичкофеите:

"Оранжево небето, оранжево морето, оранжева тревата, оранжев и градът. С оранжевите майки, оранжеви дечица, оранжеви китари, оранжево звънят."
Лятна, семпла картичка с рамка от мен в оранжево. Рамка- съвсем обикновена, изрязана с макетен нож и набраздена ръчно; фон- акварелен, в светли тонове; цвете- ръчно направено от филтърна хартия; шев- груб, ръчен; няколко пайетки и.... разбира се надпис!


Картичка с рамка от шперплат, украсена с цветя от фоумиран, дантела и изрязани елементи и едно пожелание към всички вас! Използвайте рамки в проектите си, но не слагайте рамки на мечтите си!

Имах няколко парченца хартия, останали от предишен проект. Реших, че са много подходящи за фон на картичка с новите ми цветя и рамка от полимерна глина.



Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 юли 2019г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter










Няма коментари: