16 април 2019 г.

Тринадесета Национална Картичкофурийска среща - обзор

Приключи и нашата Тринадесетата Национална Картичкофурийска среща. С поглед устремен към следващата искам да благодаря на всички, които помогнаха да осъществим тази среща и на всички, които се включиха в нея.

Благодаря на нашите русенски домакини за посрещането, за украсата, за почерпката и най-вече за чудесните подаръци, които ни бяха подготвили.





Благодаря за водещите на демонстрациите - Боряна Димитрова, Петя "Shme" Йорданова, Мария Ганчева, Ася Великова и Христина Гуглова.











Благодаря за проведените работилнички на Кирилка Симеонова, Евгения Петрова, Милена Йорданова и Татяна Попова. Участниците в тях научиха нещо ново и се забавляваха






Благодаря на всички, които се включиха в изработката на картички за нашата благотворителна кауза - картички за базара на фондация Мечта за детеБлагодаря на тези, които донесоха и дариха изработени от тях картички за каузата.

Благодаря на Евгения Петрова за многото игри и забавления, с които занимава всички деца на срещата.


Благодаря на Елена Илиева от Талантино, на Нели Андреева от uau.bg, на Руми Дечева от Rumilina Art&hobby и на Боряна Димитрова от b-wow.net за предоставените награди за нашата томбола. Честито на всички, които спечелиха.

Благодаря на екипите на Регионална Библиотека "Любен Каравелов" гр. Русе и хотел "Кристал" за гостоприемството и чудесната съвместна работа.

Благодаря на Маги Маринова за прекрасните снимки, с които бе илюстрирана тази публикация.

Няма да ви разказвам какво представлява една картичкофурийска среща. Желаещите да разберат как минава една картичкофурийска среща каня да се включат в следващата такава, която ще се проведе на 5 и 6 октомври в комплекс "Лесопарка", гр. Лясковец.

2 коментара:

Toni каза...

Благодаря за публикацията и снимките. Така сякаш и аз за миг бях с вас. За съжаление не можях да дойда, а много исках, още не съм ходила в Русе. Маги, като дойда по друг повод ще се обадя :)
А в Лясковец идваме!!!

Iliyana каза...

Записвам си 5 и 6 октомври в календара отсега. Нямам търпение да се съберем и видим:)