2 май 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 388 "Близо до природата"

Въпреки студа навън пролетта настъпва с пълна сила. Дърветата, цветята, птиците, всичко бърза да отбележи своето ново пробуждане. На човек му се приисква да хукне по раззеленилите се поляни. Вдъхновени от възраждането на природата ние избрахме за тема на нашето априлско Картичкофурийско предизвикателство 388 - "Близо до природата".

Спонсор на предизвикателството е МСМ ООД - DecoupageShop.net.
МСМ ПРИНТ ООД е фирма създадена през 1999г. Основната ни дейност е разделена на две направления
- Производство на реклмани материали - Лазерно рязане и гравиране, визуална комуникация, дигитален печат, гравиране и рязане на рутер. Имаме собствена производствена база оборудвана с всички неоходими машини. Имаме и екип готов да реализира Вашите проекти.
- Производство на мебелно обзавеждане - Ние се стремим да бъдем в крак с новите тенденции на съвременния пазар и затова се грижат дизайнери и проектанти, които съобразяват всеки индивидуален проект с конкретните изисквания на клиента или инвеститора!
Основните материали, които използваме - ламинирани плоскости, фурнировани плоскости, неръждаема стомана, стъкло, обков и закрепващи елементи отговарят на стандартите ISO 9001, хигиенен клас Е1, и са висококачествени продукти на водещи австрийски и немски фирми производители в бранша
Основната ни цел е да предложим на клиентите си съвременен дизайн, функционалност, високо качество на вложените материали,
професионална изработка в най-кратки срокове на поставената ни поръчка.
Ние сме производител на дървени предмети за декупаж и декорация, шаблони, елементи от бирен картон, букви и фигури от стирофом, поради което можем да предложим добри условия за търговци с хоби-магазини и ателиета, магазини за сувенири, училища и организации, които се нуждаят от хоби материали. Поради големия ни опит в производството и добре оборудваната ни база можем да поемаме поръчки с голям обем и кратки срокове. Изпълняваме и индивидуални поръчки на клиенти.
Предлагаме и доста материали за скрапбукинг - дизайнерски хартии, щанци, пънчове, лепила, мастила, печати и др.
Нашият стремеж е да поддържаме богат и разнообразен асортимент с отлично качество на добри цени. За нас винаги на първо място сте Вие, нашите Клиенти, като е важно не само да отговорим на Вашето търсене, но и да получим високата Ви оценка за нашата работа. Всъщност при нас ще намерите едно необятно място за вашите заготовки и тяхното производство.

Нашата априлска тема е своеобразно продължение на темата през март. Можете да използвате отново цветя, дървета, птички, всичко, което ви поставя близо до природата.
Няма ограничение за цветовете и техниките, които ще се използват.
Всичко е позволено!
Наградата за победителя е ваучер за 30 лв., който можете да използвате за покупка на така нужните ви материали от онлайн магазин DecoupageShop.net.

Природни вдъхновения създадоха картичкофеите:

Това са моите миришещи на лавандула АТС- та по темата "Близо до природата". Темата е цветна и красива и човек може да се развихри. Аз реших да използвам едни изсушени листа, клонки и цветенца от миналата година, които заших в ацетатна опаковка. Аранжирах ги с тревички от фоам и мънички цветчета от картон. Основата им направих от мукава, покрита с мека подложка и дънков плат, който напръсках с акрилни бои.

Природата е чудесно място за релакс или намиране на вдъхновение - от материали, форми, цветове, звуци и живот. А мен ме вдъхнови не само за картичка, но и за стих към нея.
Природа в пролет е. Събужда се земята.
Във птичи полет виждаш свободата.
И пеперуди весело кръжат навред -
в стомаха ти дори са на букет.
Глухарчето пък то се разпиляло
в небето погледа си взряло.
Морето плиска своята безбрежност,
мечтания ти дало, безметежност.
И пътищата - всички са пред теб -
към дом, любов или гурбет.
А кой ще избереш - съвсем не зная,
но нека води те към "себе си" до края!

Необходимостта за близост с природата никога не е била чужда за мен. През цветята, животните, чистият въздух и работата в градината до рециклирането, и използването на естествени материи, където е възможно.... всичко това е част от мирогледа ми и ме кара да се чувствам щастлива и полезна. Затова и с най-голямо удоволствие работих по темата на предизвикателството "Близо до природата" . За моята картичка използвах само естествени материи - цветята си направих от тензух, мъха и клечиците събрах в градината, а памучния канап и кокосовите мъниста само допълват общата идея.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 май 2019г., сряда.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter





Няма коментари: