18 март 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 387 Таг

В предизвикателствата, които отправяме към вас обикновено ви каним да участвате с картички. Този път ви предизвикваме да излезете от зоната си на комфорт и да участвате с нещо по-различно, а именно тагове.
За тези, които не знаят какво е таг, малко информация. Таговете представляват имитация на етикетите за дрехи и други промишлени стоки. Първи използват в своите работи тагове американските скрапбукъри. С тях те искат да наподобят стила на офис консумативите при изработването на скрапбук страници свързани с работа или училище. През годините тагът претърпява много промени. Той вече се използва не само като указващ етикет в страници, картички или албуми, но и като самостоятелно място за пожелания, което да съпътства подаръка, който правим. Или дори вместо да поздравим някого с картичка, може да го направи с таг.
Обикновено са еднослойни. Какъв размер да бъде тага решава правещият го, същото важи и за формата му. Няма ограничения в използваните от вас материали и техники.
Предизвикателството да направим тагове към нас отправя Антония - Miss Emerald .
Ето това е нейният таг, с който иска да ни вдъхнови.
Можете да видите, че таговете могат да имат и такова приложение. Много оригинален начин да подарите шише с любимото питие на някого, а в тага към нея да го поздравите за празника му.
А това е наградата за победителя.
Благодаря на Miss Emerald за оригиналното предизвикателство!

Освен ново предизвикателство, ние в Картичкофурии имаме и една вълнуваща новина, която да споделим с вас.
Днес казваме добре дошла на Жужа Павлова, най-новата картичкофея. Великолепните неща, които тя създава и уникалният и стил можете да видите на нейната страница ZP Creations. В това предизвикателство ще бъде нейното първо участие в нашият екип. Очаквайте и по-близко запознанство с Жужа в рубриката Картичкофурии представя... през април.

Тагове вдъхновения за всички нас създадоха Картичкофеите:

Това е моят таг за предизвикателството! Първо в главата ми се появиха цветовете, а после и аранжировката. Декорирах с цветенца, които направих от акварелен картон и.... май се получи?!


Обичам таговете - закачени на бутилка, подарък или букет те добавят неподправена усмихнатост към жеста.


За мен е истинско удоволствие да бъда част от екипа на Картичкофуриите. За това предизвикателство ми се искаше да направя нещо романтично, с цветя, защото признавам си цветята са ми слабост. И така, ето го моят принос - таг с много зеленина, елементи от бирен картон, цветя от фоумиран и дискретно надничащ метален елемент.



Случвало ли ви се е да започнете да правите нещо без ясна идея за резултата? Така беше при мен с този таг. Просто хванах първите неща, които попаднаха в полезрението ми... разни остатъци и боклучки. Цветовете нагласих по ципчетата, които случайно видях прибрани в едно бурканче.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 17 април 2019г., сряда.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter










Няма коментари: