15 февруари 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 385 - „Интересни сгъвки и рор up елементи и приложението им в нашите скрапбук проекти”

Здравейте, талантливи феи!
Всички се възхищаваме на оригиналните и по нетрадиционни проекти.Те са вдъхновяващи, различни и много впечатляващи.
Като човек обичаща различното и когато имам възможност опитваща се да излиза от рамките на традиционното аз с удоволствие работя върху нещо по различно от двойно прегъната картичка - каскади ,движещи се и изскачащи елементи, триизмерни картички, интересни разгъвки и т.н. Прилагането на различни рор up елементи в нашите албуми ги правят много красиви, а разлистването на страниците и разглеждането на снимките е истинско удоволствие.
Затова моето предизвикателство към вас този път е „Интересни сгъвки и рор up елементи и приложението им в нашите скрапбук проекти”.

Ще се радвам да видя вашите опити да избягате от традиционно изглеждащите картички и албуми.
За вдъхновение съм ви приготвила няколко неща.

Естествено,че ще има и награда за победителя.
Ножичка на Tonic, папка за релеф Craft concepts и 8 дизайнерски листа 30/30см от личната ми колекция ,която събирам от години и са с различна визия от обикновените дизайнерски разпечатки.Това са или ръчно правени хартии, имитация на кожа, шити, щамповани или с друг различен дизайн.

Очаквам с нетърпение вашите идеи и ви пожелавам приятно творене.

Благодаря на Красимира Желязкова за интересното предизвикателство!

Интересни сгъвки използваха в своите вдъхновяващи проекти картичкофеите:


Даниела Велкова
Темата е интересна и провокираща! До сега не съм правила картичка, различна от стандартната. Като за начало, избрах тази.



Това е моята картичка-валентинка с нестандартни сгъвка и цветове. Колебаех се между няколко вида, но накрая избрах Double Z Fold Cards. Много е лесна и стои интересно.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 март 2019г., петък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

Inlinkz Link Party


1 коментар:

Анонимен каза...

A коя картичка спечели наградата?