31 октомври 2018 г.

Картичкофурийско албумено предизвикателство 7 "Коледен албум"

В последният ден на октомври искам да ви поканя в Картичкофурийско албумено предизвикателство 7 "Коледен албум" със спонсор екипът на Талантино.
Темата на предизвикателството е Коледен албум, но ви даваме възможност да я интерпретирате както вие желаете. Ще приемем като отговарящи на темата и зимни албуми. Свобода даваме и по отношение на вида и модела на албума. Остава само ограничението за размерът на албума. Не трябва да е по-малък от размер А6.

Консултант на предизвикателството е Силвия Спасова. Ето какво е написала тя за предизвикателството:
Здравейте, творящи момичета!

Приех с удоволствие поканата на Деси, да бъде консултант на коледното албумено предизвикателство.

Беше толкова лесно. Благодарение на красивите дизайнерски хартии предоставени ни от спонсора Талантино, и отличната заготовка за албум, която си взех от Калинка Георгиева, чиито заготовки можете да намерите отново в Талантино,  албумчето стана бързо и от само себе си. Албума е с външни размери 17/17 см., с 4 листа. Обособих място за 35 снимки в размер 9/13 см. Добавих му доза коледна романтика, като за целта ползвах стихотворението “Бяла Коледа” на Моника Стоянова, което разпилях из страниците на албума. Повече снимки на албума, може да разгледате във фейсбук страницата ми.
https://www.facebook.com/by.Silviya.Spasova/


На корицата декорирах с ръчноизработена коледна звезда, снежна паста и снежни кристали.

Пожелавам ви весели празници, и ви очакваме с красивите си албуми в предизвикателството Коледен албум.


Награди ще получат двама от участниците в предизвикателството:
Победителят 2 албума с размер 30/30 см от дигиталните дизайнери по избор на спечелилия,
и още един награден участник,който ще получи 1 албум с размер 30/30 см от дигиталните дизайнери по негов избор.

Крайният срок за участие в предизвикателството ще е 11 януари 2019г..

Можете да участвате само с нови албуми, създадени след датата на стартиране на предизвикателството. При публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с албума си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!













1 коментар:

Laliyana каза...

Здравейте, знам, че е малко в края на срока, но нали на 11.01 изтича. Дали ще може да активирате линка да кача албумчето си? Мерси.