28 октомври 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 373 - Обзор

Щастие е да бъда избрана да поставя предизвикателство в Картичкофурии.
Щастие е да разглеждам всички картички, участвали в предизвикателството. Толкова много творчество и майсторство има във всяка една от тях.
Благодаря на всички, които се включиха. Изключително трудно бе да се избере само една сред толкова много талант и настроение, на които се насладих от всички картички.
Моята картичка, която създадох с това предизвикателство, определено донесе щастие на човека, за когото беше предназначена, защото беше много лично обвързано пожеланието. Някак си, много лично, с послание излъчващо щастие, почувствах от картичката на Мария Чочева – номер 8.


Предполагам, Мими, че към момента на създаване на картичката си изразила именно това, което в момента теб те прави щастлива!? И понеже аз съм човек на чувствата, излъчвам нейната картичка за победител в предизвикателството „Щастие“.
Поздравявам всички участници за прекрасните им вдъхновения!

Благодаря на Илияна Мавродиева за щастливото предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Мария Чочева ти си и ПОБЕДИТЕЛ в Картичкофурии! Можеш да използваш нашият банер в блога или в страницата си, като добавиш КФП 373 15 август - 15 септември 2018г. Ти ще ни вдъхновяваш на 15 декември!

Няма коментари: