ТРИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

13-14 април 2019г.

хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов"

гр. Русе

Картичкофурии ви канят да се включите в Тринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 13-14 април 2019г. в хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов", гр. Русе.
Картичкофурии ви кани да отпразнуваме заедно най-женският празник - 8-ми март - 8-ми март по Картичкофурийски - 2019г

16 юни 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 370 Детски поглед към света.

Лятото чука на вратата и Кати Атанасова - Какичка Кат ни предизвиква да ни покажете вашият детски поглед към света - цветно, пъстро детско. Нека създадените от вас картички носят стила на детска рисунка. Нарисувайте с тях дъга, слънце и море...нарисувайте любов!


Наградата за победителя ще бъде изненада.

Благодаря на Какичка Кат за цветното предизвикателство!

Своят детски поглед към свети ни показват картичкофеите:

Ярко, цветно, диво и щастливо! Детство! Това е моята картичка по темата, обагрена в цветовете на дъгата!

За моята картичка по темата вдъхновение потърсих в пеперудения свят на дъщеря ми. И разбира се използвах любимите на всяко дете думички.

Момичешка, богата, пъстра и накипрена картичка от мен. За малки шикозни госпожици, които обичат да са пъстри и шармантни.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 юли 2018г., неделя.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в друго. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

Няма коментари: