2 юни 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 367 - "Всичко българско и родно любя, тача и милея"

През месецът, през който отбелязваме 142 години от Априлското въстание, празнуваме Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, изпращаме в следващият етап от техният житейски път нашите абитуриенти с Migito Petrova отправяме към вас предизвикателство с думите на Иван Вазов от стихотворението "Аз съм българче".

Темата за месец май е "Всичко българско и родно любя, тача и милея".

Използвайте въображението си, вслушайте се в българският си корен и създайте картички, вдъхновени от българският бит и народност. Исторически, модерни, битови, цветови, каквито и да са вашите решения нека от тях да личи, че сте се съобразили с темата.

В своите вдъхновяващи картички е използвала
- Дизайнерски хартии

- ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗАНИ ФОЛКЛОРНИ ФИГУРИ ОТ БИРЕН КАРТОН

- ДИЗАЙНЕРСКИ ПЕЧАТИ И НАДПИСИ ЗА КАРТИЧКИ - БЪЛГАРСКИ МОТИВИ 

Наградата за победителят в предизвикателството ще бъде 30лв. в печати или 20лв в печати и 10лв в дизайнерски хартии от онлайн магазин migito.com.

Migito Petrova

Благодаря на Migito Petrova за българското предизвикателство!

Вдъхновения по темата създадоха Картичкофеите:


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 юни 2018г., петък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

1 коментар:

Красиво каза...

Уникални неща. Браво!