13 февруари 2018 г.

Новият облик на Картичкофурии!

Днес в Картичкофурии искаме да се похвалим и да благодарим.

Всички вече влизали в блога са видели, че от скоро Картичкофурии е пременен в нов тоалет. Имаме и ново заглавно поле, за което искам да благодаря на Карамфила Сидерова, която бе така добра да го изработи специално за нас.
Благодаря и картичкофеята Маги, която изработи банерите, с които вие нашите участници ще можете да се похвалите, когато станете победители или част от нашето Картичкофурийско трио.
Искам да успокоя всички, които вече са използвали нашите предишни банери, че те продължават да са активни и няма да изчезнат от вашите блогове и страници.
В левият сектор на блога можете да видите снимките на нашите Картичкофеи и да посетите техните блогове, страници или фейсбук профили, за да се насладите на красивите неща, които създават.
Обновени бяха и страниците Условия за участие и Как се задава предизвикателство, от които можете да научите повече по тези въпроси.
Разбира се винаги може да стане и още по-хубаво. Ако имате идеи и предложения за подобряване на блога пишете ни на имейла на блога - cardsaddicted@gmail.com.
Надяваме се, че новият вид на блога ви харесва и че ще продължите да посещавате нашият блог и да се забавляваме заедно.

1 коментар:

секс играчки каза...

Страхотен нов дизайн! Много стилен и изчистен!