12 декември 2017 г.

Картичкофурии представя... Деси Димитрова

Въпреки, че от скоро е в нашите среди тя бързо навлезе в скрапбукинга и започна да създава прекрасни неща, които не могат да останат незабелязани. Картичкофурии ви представя отблизо Деси Димитрова - една многостранно творяща и много талантлива дама.

Здравейте, картичкофурии!
Казвам се Десислава Димитрова. Благодаря на Деси за поканата! Майка съм на двама сина – 23г и 11г. По образование съм конструктор на дамско облекло и доста години работих по специалността си. И преди скрапбука , и сега обичам да плета играчки на една кука. Дизайните на играчките в 99% са мои. Малка част от играчките ми:

За първи път чух за скрапбука от Маги Маринова - I'm a dreamer преди малко повече от 10 години. Но тогава не ме заплени, въпреки, че се възхищавах на всичко, което прави. Възхищавам се и сега на нейната работа.
По същество – започнах да се занимавам със скрапбук преди малко повече от година. Оказа се един изключително обаятелен и приказен свят и абсолютно предизвикателство. А аз съм човек, който обича предизвикателствата.
Започнах срамежливо и неуверено с правенето на картички. Естествено, харесвах си ги, но не бях готова да ги показвам, защото по мое мнение все нещо не им достигаше. Така се появи едно предизвикателство на Маги Маринова, в което се осмелих да участвам. И неочаквано за мен, Маги ме избра за победител. Победата ми вдъхна увереност и аз смело се впуснах в изучаването на скрапбука. Това е картичката, която направих за предизвикателството на Маги

Най-обичам клипчетата на Ем – Милена Йорданова. От нея съм научила адски много неща. И сега да не решите, че всичко знам и всичко мога. Напротив, имам още мноооого какво да уча. И с удоволствие продължавам да се уча. Познавам и общувам с много момичета, на чиято работа се възхищавам истински, които за мен са еталон и които ме карат – без да знаят – да се усъвършенствам и постоянно да си вдигам летвата. Скоро няма да ги стигна, но винаги ще ги следвам.
Обожавам да правя албумчета – всякакви, най-вече облечени с плат. Посветих цяла година от времето си, за да се науча да правя различни конструкции и не спирам до тук. Искам да знам повече за албумите.

Картичката, която съм направила и е заредена с най-много емоции и ми е най-любима, е ето тази:

Направих я за юбилея на една страхотна дама. В нея трябваше да бъде прибран подаръкът и от компанията – страхотен подарък – билет за двама за великия Стинг в Щутгард. Билетът-подарък не пристигна навреме за празника и се наложи буквално в последния момент да импровизираме със заместител. В крайна сметка успяхме, импровизацията беше повече от успешна, а получателката приятно изненадана.

Нямам любим стил и техника. Но имам желание да разуча нови техники и по-специално да се гмурна в необятния свят на микс медията и работата с дистрес оксидите. И това ще стане, не веднага, но ще стане.


Това е един от първите ми албуми

Какво са Картичкофуриите за мен? – На първо място са абсолютна необходимост. Това е мястото, където момичетата могат спокойно да се включат в състезания – така наречените предизвикателства. А предизвикателствата ни карат да сме креативни, да се стремим да дадем най-доброто от себе си, за да спечелим наградата. Какво по-хубаво от това!? Тук искам да благодаря и на он-лайн магазинчетата за крафт материали, които често подсигуряват наградите за победителите! Това е много вдъхновяващо, особено за момичетата, които стартират сега и чрез наградата могат да си позволят да си купят мечтания печат или пънч примерно.
Какво бих ви пожелала?! – На вас Картичкофурии желая много здраве преди всичко! А на всички, които обичат да правят картички, албуми - бъдете любопитни, искайте да учите, бъдете критични към себе си, вдигайте си летвата постоянно и се стремете да надскачате всеки път себе си. И не забравяйте да се забавлявате!







3 коментара:

Iliyana каза...

Страхотни вълшебства създава Деси! Много харесвам нейните неща!

Didi Georgieva каза...

Деси,бъди себе си и продължавай да ни вдъхновяваш и радваш с прекрасните си творения.Албумите са и моята страст, но и аз все още се уча и бих се радвала да обменяме опит и мнение по този въпрос.Имам доста да наваксвам за да те стигна.Прегръдки.....Диди

Красимира Желязкова каза...

Албумите на Деси те грабват със самите съчетания на цветове, чистата работа, премерената декорация и начина им на представяне.Личи се частичката от нея ,която е вложила във всеки един от тях, именно затова са и докосващи.Не спирай да твориш.....ти създаваш красота!