5 октомври - Световен ден на картичкоправенето

5 октомври - Световен ден на картичкоправенето
Размяна на картички
Картичкофурии ви канят да се включите в Четиринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 5 -6 октомври 2019г. в хотел"Лесопарка", гр. Лясковец.

ЧЕТИРИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

5 - 6 октомври 2019г.

хотел"Лесопарка"

гр. Лясковец

Повече информация можете да намерите в ТАЗИ публикация. Очаквайте скоро и Програмата на срещата.

29 септември 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 350 Есен в града

Есента вече настъпи, а с нея започват да се променят и цветовете, които използваме в картичките си.
Есента в града е също красива по свой начин, както и есента в гората – пъстра и създаваща усещане за топлина и домашен уют.
С тази тема искам да Ви предизвикам да направите есенна картичка, така както вие виждате настъпващата или настъпилата есен в града.
А наградата е от мен и ще си опитам да Ви изненадам приятно.
Очаквам с нетърпение Вашите проекти.
Maryvellart


Благодаря на Maryvellart за есенното предизвикателство!

Есен в града ви показват в своите картички-вдъхновения и Картичкофеите:Крайният срок за участие е 23,59ч на 12 октомври 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


Няма коментари: