ТРИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

13-14 април 2019г.

хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов"

гр. Русе

Картичкофурии ви канят да се включите в Тринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 13-14 април 2019г. в хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов", гр. Русе.
Картичкофурии ви кани да отпразнуваме заедно най-женският празник - 8-ми март - 8-ми март по Картичкофурийски - 2019г

29 септември 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 350 Есен в града

Есента вече настъпи, а с нея започват да се променят и цветовете, които използваме в картичките си.
Есента в града е също красива по свой начин, както и есента в гората – пъстра и създаваща усещане за топлина и домашен уют.
С тази тема искам да Ви предизвикам да направите есенна картичка, така както вие виждате настъпващата или настъпилата есен в града.
А наградата е от мен и ще си опитам да Ви изненадам приятно.
Очаквам с нетърпение Вашите проекти.
Maryvellart


Благодаря на Maryvellart за есенното предизвикателство!

Есен в града ви показват в своите картички-вдъхновения и Картичкофеите:Крайният срок за участие е 23,59ч на 12 октомври 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


Няма коментари: