Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

4 август 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 345 - "Тайната градина"

Цветята винаги допринасят за усмивки и празнично настроение.
И тъй като съм страстен почитател на микс медията обичам да добавям всякакви цветя към проектите си, било то от хартия, фоам или текстил. Но откакто се запалих по дигиталните печати започнах все по-често да ги вмъквам в различни варианти на картички – от по-изчистените силуети до комбинацията им с различни декоративни елементи. Оцветените печати или дигитални изображения на цветя са също толкова красиви, колкото и обемните такива, затова бих искала да ви предизвикам да сътворите проект, в който централно място да заемат цветята- печати, дигитални, акварелни, всякакви, които бихте могли да изобразите върху хартия с различни материали за оцветяване.
А видовете цветя- каквито въображението ви подскаже:)

Приятно цветно творене:)
Наградата е изненада от мен, която се надявам да ви хареса.

Elli

Благодаря на Elli за цветното предизвикателство.

Вдъхновени от темата картички създадоха Картичкофеите:

Крайният срок за участие е 23,59ч на 17 август 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

0 Comments: