8 август 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 341 Обзор

Благодаря на Ивелина Чолакова - Дамаянти от DamayantiStudio за Картичкофурийско предизвикателство 341 Синьо лято!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Победителят в предизвикателството избран от екипът на Картичкофурии е участник № 1 Bearkis.


А това е обзорът, който Ивелина Чолакова - Дамаянти подготви.

Беше ми изключително приятно да участвам в това творческо предизвикателство!
Да следя картичките които сътворявате и да им се радвам.
Аз съм човек, който е сравнително добър с фотошоп, но не и за неща, които се правят с ръце и изискват творчество, концентрация, похвати, техники и най-вече търпение.
Затова се възхищавам от сърце на таланти като вас! Да претвориш парченца хартия, елементи и надписи в нещо, в което си вложил себе си и своето усещане за лято си е магия!
Беше ми изключително трудно да избера! Наистина! Всичките са прекрасни! Толкова различни като послания и като стил. Всяка една картичка има своя чар!
Трябваше да избера една. Избрах две от картичките, на чиито творци искам да подаря по 2 пакета от моите дигитални хартии. Подхождам малко егоистично, защото ужасно бих искала да видя нещо с моите дизайни, претворено през вашия поглед и вашите ръце! :))
Благодаря на всички за участието!
А любимите ми картички са на:
Elli от Made for Angel


Даниела от Handmade by Daniela


Честито на победителките!

Bearkis ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 341 1 юли - 1 август 2017г.

Момичета, за да получите наградите си пишете на Ивелина Чолакова във фейсбук - https://www.facebook.com/profile.php?id=1647760323&ref=ts&fref=ts

2 коментара:

BEARKIS каза...

Още веднъж благодарности, за "горещата"изненада! :)

Made for an Angel каза...

Еха, много благодаря за приятната изненада. Колкото и невероятно да звучи, за мен работата с дизайнерски хартии е предизвикателство, защото по-рядко ги използвам, но определено са много изкушаващи. Сега със сигурност, още щом се докосна до тях, ще се опитам да сътворя нещо.:)