2 май 2017 г.

Девета Национална Картичкофурийска среща - Обзор

Като всички хубави дълго чакани неща и Деветата Национална Картичкофурийска среща приключи сякаш само за миг. Оказа се, че дори и три дни не са ни достатъчни да се видим, да се наприказваме, да споделяме и да обменяме опит.
Искам да изкажа своята безкрайна благодарност на Стела и Венци от Стела Арт за прекрасното посрещане,, за великолепната торта, за чудесните подаръци, въобще за всички усилия, които положиха, за да направят нашата среща в Габрово едно наистина уникално преживяване! Благодаря ви приятели!

Благодаря на всички, които се включиха в срещата и с които заедно продължаваме да поддържаме огънят на картичкоправенето и крафтърството!

Благодаря на магазините, които ни предложиха на своите щандове купища привлекателни и много желани материали - на Боряна Димитрова/Крафт нещица онлайн магазин http://b-wow.net/, на Миглена Петрова - http://migito.com/ и на семейство Генови - naborsata.com!

Благодаря на тези, които ни учиха и забавляваха със своите демонстрации и работилнички!

По време на срещата бе проведена благотворителна инициатива в помощ на Илияна Георгиева.
От дарения, продажби на благотворителния базар за ръчноизработени неща и щедростта на момичетата от Картишок бе събрана сумата 308лв, които ще отидат по сметката, в която се събират пари за лечението на Илияна в чужбина. Ако и вие искате да помогнете можете да го направите като приведете пари
Дарителска сметка: Централна кооперативна банка
BIC: CECBBGSF
IBAN: BG56 CECB 9790 1061 8735 01
Титуляр: Илияна Георгиева
Paypal iliyanahelp@abv.bg
или се включите в базара в помощ на Илияна в тази Фейсбук група Базар в помощ на Илияна!

Благодаря на Мария Чочева за прекрасните снимки.
Ето някой от тях:

Още снимки можете да разгледате в групата Национални Картичкофурийски срещи.

И от сега искам да ви предупредя да оградите на календара 7 и 8 октомври, когато ще се проведе нашата юбилейна Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе в Стара Загора. С момичетата от старозагорската група ще ви очакваме.

Няма коментари: