Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

2 януари 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 319 "Дантелено"

През най-вълшебният и празничен месец гостуваме на Картичкофурии с предизвикателство към вас на тема "Дантела"!
Дантелите са материал, който придава необикновена нежност и елегантност на всякакви тематични проекти! Затова сме сигурни, че отново много ще ни затрудните с избора на най-красив и отговарящ на темата проект!
Подготвили сме ви и подарък, разбира се - ваучер за 30лв от нашето магазинче "Крафт нещица" - www.b-wow.net, в което имаме доста цветни и изкушаващи материали за скрапбукинг!

Очакваме с нетърпение да видим какво ще натворите!

Благодаря на екипът на "Крафт нещица" - www.b-wow.net за дантеленото предизвикателство.

Дантели използваха в своите проекти Картичкофеите:

Често използвам дантела в картичките си. Придава нежен и красив завършек на проекта. Ако и вие обичате дантелата, покажете ни как я вмъквате в творбите си.


Дантелата като допълнителен акцент е използвала в своето албумче Таня.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 януари 2016г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!

0 Comments: