30 ноември 2016 г.

Картичкофурийска игра - Да творим заедно - Списъкът

Искам да благодаря на всички, които решиха да се пробват в тази нова за Картичкофурии игра.
Надявам се тя да донесе на всички участници много приятни емоции, обмяна на опит и научаване на нови неща. А тази двойка, която успее да се сработи най-добре ще получи и награда от от спонсорите на играта Руми от магазин  Rumilina Art&Hobby от Стара Загора и фирма Ариста-2 ЕООД  - онлайн магазин www.arista-bg.com.

Ето и вече сформираните творчески двойки:


Aby ---- Красимира Кателиева
Stefka Pashova ---- Боряна Александрова
marie ---- Полина Панайотова
Боряна Маринова ---- luna
Svetla ---- Елена Кирова
Мария Лазова MLart ---- Геновева Христова
Kakichka Kat ---- Стефанова
Elli ---- Радина Анастасова


Предлагам помощта си при свързването между вас. Моля пишете ми на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com или във фейсбук - Desislava Zhejnova.

Отново повтарям заданието на играта - създаване на общи творчески проекти, които могат да бъдат:

- картичка, изработена от човек изработващ хартиени проекти и малка кутийка за бижута или свещ в техниката декупаж, изработени от човек занимаващ се с декупаж

- албум, изработена от човек изработващ хартиени проекти и кутия, в която може да се постави албумът или да се използва за други цели, изработени от човек занимаващ се с декупаж.

- рецептурник, изработена от човек изработващ хартиени проекти и бутилка или дървена дъска за рязане, изработени от човек занимаващ се с декупаж.

Темата, по която ще се работи определяте вие.


А това са критериите, по които ще става оценяването:
- цялостно въздействие на творбите, композиция и концепция,
- качество на изработка - предимство ще ви дадат добри детайлни снимки,
- оригиналност на идеята.
- степен на сложност на изработките.
И разбира се най-важното условие - работа в екип :-) допълват ли се двата предмета и дали изглеждат като едно завършено цяло.
Победителите в играта ще бъдат избрани от всички вас, нашите творящи приятели. Ще имате възможност да гласувате под специално създаден тук в Картичкофурии пост.

Срокът за участие в играта се удължава до 31 януари!

След това ще трябва да се свържете с мен и да ми изпратите минимум 5 снимки на изработеното от вас. Моля за малко повече прецизност при направта на снимките. Все пак по тях ще става оценяването ви. Снимките могат да са 5 колажи на сниманите изработени от вас проекти или например 3 колажни снимки и 2 отделни на всеки проект. Вие решавате.

И нека играта започне сега.

Няма коментари: