Картичкофурии ви канят да се включите в Картичкофурийска Коледа 2019г! Желаещите да участват в Картичкофурийската Коледа могат да го направят, като оставят коментар към ТОЗИ пост.

19 ноември 2016 г.

Картичкофурии представя ... Стефка Пашова

На Картичкофурии представя гостува една дама, която създава много красиви неща и е готова винаги да опита нещо ново и да експериментира. Запознайте се отблизо със Стефка Пашова.

1. Представете се и разкажете нещо за себе си ? Здравейте. Казвам се Стефка Пашова от гр. Казанлък. На 42 години съм, омъжена с голям син и голямо зоо семейство. Имаме си семейна рекламна агенция, в която си правим всичко сами, т.е не сме само рекламна агенция, но сме си и печатница и цех за метали и куп други подобни.
2. Какъв ви е ника и от къде произлиза? Никът ми Stefka Pashova, защото по времето когато започнах да се регистрирам тук там , първо не знаех какво е това ник … и така си останах
3. Имате ли блог и кой е той, кажете нещо интересно относно създаването на блога си? Имам блог, който създадох единствено, за да участвам в картичкофурийските предизвикателства. Името на блога ми е : http://stefipashova.blogspot.bg. Tака и не се научих да го управлявам този пусти блог, но поне си качвам произведенията за самите предизвикателства.
4. Oт кога правите картички и как започнахте? Картички започнах съвсем случайно да правя. Преди 5-6 години около рождения ден на моята племеница си купих една дървена кутия за бижута и реших да я украсявам с техниката декупаж. Оттам се почна едно ровене, четене насам натам и в един момент се озовах в блога на Деси http://cardsaddicted.blogspot.bg/, който направо ме заплени и зариби още повече. Та направих си аз кутията, купих си ръчно изработена картичка от Арт магазина в нашия град и продължих с ровенето и разглеждането. После дойде и първото предизвикателство, в което реших да участвам. С подръчни материали тогава спретнах своята картичка.
След това дълго време не пропусках предизвикателствата, но в последно време все си правя нещо и докато се наканя да си снимам творбата срока изтекъл. Така и дойде първата картичкофурийска среща в Стара Загора. Там просто не знаех на кой свят се намирам. Толкова бях очарована, толкова се заредих с приятни емоции, че започнах да трупам дизайнерски хартийки, после дойде ред на щанците, на биг шота и така…
С голямо желание участвам във всякакви игри и размени, обичам да колекционирам ATC-та, картички, тагове – абе всичко.
5. Какво ви носи хобито и как се отразява на ежедневието ви? Хобито ми носи най-вече спокойствие, вечер като седна на бюрцето си дори и нищо да не правя ме отърсва от ежедневните проблеми. С котката сме голям тандем – разнася ми панделките и дантелите из целия апартамент, работи на big shota-a – Toва е нейното кътче

6. Имате ли любим/и материали и как и от къде си ги набавяте? Любими материали и марки нямам – искам от всичко да пробвам, е не мога да имам от всичко, но съм пробвала доста техники. Обичам цветята- повечето се опитвам да си ги направя сама, макар че ми отнема доста време, но накрая резултата си струва.

7. Предпочитаният от вас стил и техника на правене на картички? Техника също нямам – от всичко по малко

8. Какво време отделяте на хобито си и ако имахте повече време какво бихте направили ? Време за хобито си имам само вечер след 21-22 часа. Ако имах повече време, ще изпробвам още нови техники.

9. Разкажете за своята първа картичка и ако искате можете да я покажете Както казах малко по-горе , моята първа картичка направих за едно от предизвикателствата . Трябваше да я направя за около 1 час, за рождения ден на племенника ми, който беше футболист по него време


10. Картичката, която считате за най-хубава, заредена с най-много емоции, значеща най-много за вас. Кога и по какъв повод я направихте? Покажете я ако желаете Картичка в този момент, която за сега ми е най-скъпа, е свързана с последния рожден ден на баща ми – миналия септември, който вече не е сред нас. За самото изпълнение се подготвях много, разпечатах си камуфлажа, купих си плувка, кукички и др. рибарски принадлежности, понеже той беше много, много страстен рибар.
11. Вашето мнение за КФ и въобще какво значи блога за вас и какво бихте ни пожелали? Пожелавам на блога, все така да ни организира за всякакви размени и предизвикателства. Да продължаваме традицията с Картичкофурийските срещи и само хубави мигове и много, много нови последователи.

Няма коментари: