Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

4 ноември 2016 г.

С помощ от Картичкофея КФП 315 - "Пълна промяна"

В Картичкофурийско предизвикателство 315 "Пълна промяна"  Te4eto ни предизвика да използваме по различен начин материали или инструменти. Днес две от Картичкофеите ще ви покажат как те са приложили  пълна промяна в своите проекти.

Ели от Работилничка Мечтатели
Използва клончето от комплекта шаблони Орхидея на Мариане дизайн.


Здравейте!
Това е картичка, която съм направила с едно цвете което съм правила доста отдавна, нямайки толкова много и разнообразни шаблони за цветя.Доста е трудоемко, но си заслужава. Използвала съм пънч-къдрав кръг, от който съм изрязала 8 цветчета.
Минати са през папка за релеф , оформени са като листчета и залепени.
Малко дистрес и воала.

Опитайте и вие. Открийте нещо, което да използвате по различен начин и ни го покажете в Картичкофурийско предизвикателство 315 "Пълна промяна".

0 Comments: