11 октомври 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 311 - Обзор

Здравейте, мили творци!

Извинявам се, че толкова се забавих с обявяването на победителите в моето предизвикателство. Доста ме затруднихте, ако трябва да съм честна и макар да обявих, че наградите ще са две, пак не са ми достатъчно. Обаче, няма как ...
И така първата награда отива при 18. Te4eto -

Тече, с две момчета съм и трябва да ти е ясно, че ракетите и другите момчешки неща са ми на сърце в момента, но тук искам да кажа , че ATC серията „От сърце”, ме улучи право в сърцето. При теб идва момиченцето с бухалчето, за да ти напомня за мен ... – момичето с бухалчето.
Втората награда отива при 15. Aneliya Nekezova
Ани,защото обичам закачливият ти стил, при теб избрах да дойде момичето в чашката, за да си спомняш колко кафета сме си обещали и да ти прави компания, когато се сетиш за мен – момичето с чашката.
Мислех да има топ 3, той прерастна в топ 5 и накрая реших, че искам първо да благодаря от сърце на всички, които се включиха в моето предизвикателство и второ да кажа, че много силно ме плениха следните проекти : 1. Поли Христова, 2. Мария Чочева, 8. Irena Stefanova, 10. Marie, 12. Галина Горева, 14. Ellie, 16. Goldie, 17. Made With Love by Elli .

Благодаря още веднъж! Радвам се, че си припомних колко е прекрасно усещането да разглеждаш различни проекти и да очакваш всяко следващо участие. Ще очаквам двете момичета да се свържат с мен, за да се уточним за получаването на наградата.
Успех на всички и до нови срещи!
Росица Катрева

Благодаря на Росица Катрева за интересното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителките!

Te4eto ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 311 16-29 септември 2016г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 28 октомври.

1 коментар:

Anelia каза...

Брей, ей на това му викам добро започване на деня! Благодаря, Роси! ТАзи картичка я правих по случай размяната за 1.10 и отиде при Краси Щерева :-)