15 октомври 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 309 - Обзор

Здравейте талантливи картичкофурии,
Дойде време за равносметката от моето предизвикателство.
От предишни участия знаех,че пак ще ми бъде трудно да избера от толкова красиви творби.
Както винаги се започна с гледането и отделянето на десктопа,на всичко което ми грабне окото. Достигнах до заветните 11 участника. Но от всички тях трябваше да избера 1 победител и 2 поощряващи награди.
Няма да си кривя душата ако кажа,че за първи път ми се случи по средата на моето разглеждане и избиране да фокусирам една картичка. И си казах- това ще е! Толкова различна и запомняща се.Тя е от картичките,които не се срещат толкова често и може да остане в съзнанието ти дълго време с цветове, с композиция и с техника на изпълнение. Става въпрос за прекрасната картичка на MiMi - Мария Николова, която получава ваучера от "Крафтърски мечти".
Поощрителните награди от 10% отстъпка от моето магазинче получават:
1. Art With Heart - Galina Stanoeva- смесени чувства на радост и мъка породи в мен сета, изработен за родителите и. Личи си с колко много любов е правен и ме грабна. Който ме познава знае защо съм толкова емоционална на тема родители.
Пожелавам и да са живи и здрави още дълги години!
2. Семплата и изчистена картичка на Поли Христова. Тя винаги ме е в впечатлявала с неподправения елегантен и леко ексцентричен стил,който влага в нейните неща.
Благодаря за участието Ви скъпи талантливи дами. Няма как да отлича всичките 11, които ме грабнаха, но при всеки избор има известна доза субективизъм.
Продължавайте да творите и да бъдете все така креативни!

Благодаря на Валя Калпакова от "Крафтърски мечти" за перленото предизвикателство!

Благодаря и на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Честито и на момичетата, които получават награди!

Мария Николова ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 309 1 септември - 1 октомври 2016г.

2 коментара:

Поли Христова каза...

Благодаря от сърце:)!

Mimi Art&Craft каза...

Искам най-сърдечно да благодаря за прекрасният отзив и милите думи! :)