12 септември 2016 г.

Осма Национална Картичкофурийска - ПРОГРАМАТА

Картичкофурии ви канят да се включите в Осма Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 1 и 2 октомври в хотел "Шампион", Казанлък.

ОСМА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

1-2 ОКТОМВРИ 2016г.

гр Казанлък

хотел "Шампион"

Темата на Осмата Национална Картичкофурийска среща ще бъде "Албумът" 
Всички обичат да правят албумчета, в които слагат снимки на любимите си хора или пък ги подаряват на приятели. Нека обсъдим любичите си сгъвки, размери и видове албуми. Каня всички да донесат един изработен от тях албум, Ще можем да ги разгледаме и обсъдим на живо.

Като част от срещата ще бъде и станалата вече традиционна размяна на АТС. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници срещата.

Каним ви да се включите и в още една игра. Всеки желаещ да се включи трябва да донесе по един комплект с материали за изработката на картичка или таг /основа, дизайнерски хартийки, дантелки, изрязани елементи и т.н...../ . Ще си ги разменим-на кой каквото се падне, и ще си правим картички на сладка раздумка.

1 октомври – събота

10,30 ч - 11,00 ч Запознанство и сладки приказки.
11,00 ч - 11,30 ч Крафт - битак Каним всеки, който има неща, които не използва и е готов да се раздели с тях да ги донесе за продажба или размяна. Нека си бъдем полезни едни на други и да си дадем шанс да се сдобием с изгодни нови мателиали.
Размяна на АТС.
11,30 ч - 12,00 ч  Демонстрация Коледна топка
Ем от Двете Елши ще ви покаже как ефектно да декорирате пластмасова топка за Коледа. Ще говорим за различните видове сняг, пастите, с които може да направите лед и още много хитринки.

12,00ч – 13,00 ч  Пауза за обяд и регистрация в хотела.

13,00ч - 16,00 ч Работилничка за мини албум с Андреяна Попматеева - Адди. Цена 30лв.
В този мини албум с компактен вид може да събери около 35 залепени снимки с размер 9/13 и още доста в джобчетата, които има. Състои се от три части, които разгъвки могат да се използват и в други ваши проекти. Има място за много скрити послания и изненади.


13,00ч - 14,30 ч Демонстрация за направата на корица за албум или книга - Валентина Колева-Димитрова

14,30ч - 16,00 ч Демострация на изработването на цветя от паус - Румяна Дечева/ Румилина Арт.


16,00 - 19,30 ч -Игра с размяна на материали. Всеки желаещ да се включи трябва да донесе по един комплект с материали за изработката на картичка или таг /основа, дизайнерски хартийки, дантелки, изрязани елементи и т.н...../ . Ще си ги разменим-на кой каквото се падне, и ще си правим картички на сладка раздумка. Донесете си и собствените инструменти и лепила.

16.00-19.30 ч –Работилничка Класически скрапбук албум с меки корици с Ем от Двете Елши. Цена: 35 лв.
В тази работилничка ще ви покажем как да изработите класически тип скрапбук албум с твърд гръбнак и корици от мукава. За да го направим по-интересен ще ви покажем лесна техника за обличане на кориците в плат. Ще ползваме специална конструкция на гръбнака, която позволява албумът да поеме повече снимки и да има повече място за джобчета и интерактивни елементи. Посредством различни джобчета и капачета ще ви покажем как да увеличите пространството за снимки, така че този албум да може да побере 80-100 залепени снимки. Албумът е направен така, че да е идеален за снимки 10х15 см.
Работилничката е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали.19.30 - 20.30 ч свободно време
20.30 ч - Обща вечеря на всички участници в срещата в ресторанта на хотела.

2 октомври – неделя 

--закуска

10,00ч - 13,30 ч - Работилничка Шит рецептурник с Ем от Двете Елши. Цена: 35 лв.
В тази работилничка ще ви покажем как да изработите прекрасен тефтер с техниката книговезане. Ще ползваме специален шев, който позволява на книгата да лежи отворена, така че лесно да се пише в нея. Накрая ще украсим тефтера с разделители и джобчета, така че да стане идеалният рецептурник за вашите любими семейни рецепти. Размер на рецептурника: 21х15 см, 60 листа.
Работилничката е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали.

На срещата ще можете да разгледате голямото разнообразие от фотополимерни печати предлагани от Миглена Петрова - http://migito.com/ и ще имате възможност да си закупите от тях или да си поръчате личен печат или изработка на такъв по ваша идея.


Искам да зарадвам тези, които ще присъстват на Осмата Национална Картичкофурийска среща, че ще имат възможност да прибавят към събраните си вече съкровища и такива закупени от щанда с коледни изненади на Румяна Борисова онлайн магазин hobbysvqt.com, а също и от щандовете на Боряна Димитрова/Крафт нещица онлайн магазин http://b-wow.net/ и Силвия Цветанова/ - Пламарт Арт Магазин.

Картичкофурии си запазва правото на промяна на обявената програма. При промени ще бъдете своевременно уведомени.

Записването за работилницата ще става на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com. Плащането ще става на място.
За работилницата ще можете да се записвате до 25 септември, за да имат време провеждащите ги да си подготвят необходимите комплекти материали.

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят Формата за присъствие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

На 1 октомври вечерта ще се проведе обща вечеря на присъстващите на срещата в ресторанта на хотел "Шампион".
Молим всички, които ще присъстват на вечерята да попълнят тази форма.

ФОРМА ЗА ВЕЧЕРЯТА

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Няма коментари: