Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

7 септември 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 308 - Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в Картичкофурийско предизвикателство 308 - Картичка само с печати и мастила!

Благодаря на Юлия Андреева за отправеното ни предизвикателство!
Това е нейният избор на победители:

И така победител е: Maria Tchotcheva


В тази картичка се влюбих от пръв поглед, толкова изискана и изчистена, че ми взе дъха.

Обаче искам да дам и допълнителна награда на една млада картичкофурия, която ме спечели със смелостта си да направи първата си публикация именно за моята игра. Надявам се да узпея да я зарадвам с малко материали, за да твори с още по-голямо вълнение и вдъхновение. И това е: Иванела Генчева


Честито на победителката!

Честито и на Иванела за наградата! Моля да напишеш пощенският си адрес на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com .

Maria Tchotcheva ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 305 22 юли - 4 август 2016г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 30 септември.


1 Comment:

Иванела Генчева said...

Много,много Благодаря!!!