Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

6 февруари 2016 г.

Игра - Шест години Картичкофурии - вдъхновения

Творите ли валентилски картички? Създавате ли проекти за любими хора? Искам да ви предложа няколко теми - вдъхновения от приключили предизвикателства в Картичкофурии:

КФП № 3 Любовта е навсякъде
Картичкофурийско предизвикателство № 103 Червено & Бяло (Свети Валентин & Баба Марта)


Картичкофурийско предизвикателство 154 - "Различният цвят на любовта"


Картичкофурийско предизвикателство 204 "Отвори сърцето си за мен"


Картичкофурийско предизвикателство 206 - "... За всичко останало ви е необходима само любов."


Картичкофурийско предизвикателство 249 - "Любов"


Картичкофурийско предизвикателство 286 "Картичка в преобладаващ червен цвят".


Изберете си някое от тях, създайте картичка или друг хартиен проект по темата му. С готовият проект участвайте в Игра - Шест години Картичкофурии

Имате време да се включите до 23,59ч на 25 февруари.
Шестима от вас ги очакват награди - ваучери за 20лв от спонсорите на месечните предизвикателства в Картичкофурии - Творческа къща Creative и www.gretasart.com, Миглена Петрова - migito.com, Пи Ем Арт - крафтърски магазин, Онлайн магазин www.madewithlove.bg, Rumilina Art&Hobby, Крафтърски мечти.

0 Comments: