9 февруари 2016 г.

Седма Национална Картичкофурийска среща 16-17 април, Плевен, хотел Туристически дом Кайлъка

Картичкофурии ви канят да се включите в Седма Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 16 и 17 април в град Плевен, хотел Туристически дом Кайлъка.


СЕДМА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

16-17 АПРИЛ 2016г.

гр Плевен

хотел Туристически дом Кайлъка

Обичате да творите, харесвате да създавате картички и други хартиени проекти, потръпвате при вида на дизайнерски хартии, мастила, печати, щанци и машини за изрязване, привлича ви емоцията, която ви носи създаването на нещо красиво, заповядайте при нас. Срещнете се с приятели и съмишленици, творете заедно с тях, научете нещо ново, сега е момента да го направите на нашата среща.

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.

Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Туристически дом Кайлъка, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване. 

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


На 16 април вечерта ще се проведе обща вечеря на присъстващите на срещата в ресторанта на Туристически дом Кайлъка.
Молим всички, които ще присъстват на вечерята да попълнят тази форма.

ФОРМА ЗА ВЕЧЕРЯТА



Краен срок за записване 15 март 2016г.

Програмата за срещата е в процес на изработване и ще бъде публикувана по-късно.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

1 коментар:

Величка Петкова каза...

Очакваме ви с нетърпение :)