20 януари 2016 г.

Конкурс за Картичкофеи

Вече две години в Картичкофурии шест много талантливи дами помагат със своите прекрасни проекти и ни вдъхновяват в предизвикателствата.
Това са:

Те създадоха много красиви неща през тези две години. Надявам се да продължат да го правят и по-нататък.

За съжаление, поради своята ангажираност Катя - Kakichka няма повече да участва като Картичкофея.
Искам да и благодаря за чудесната съвместна работа и за красотите, които създаде вдъхновена от предизвикателствата в Картичкофурии. Ще очаквам да виждам нейните проекти като участник в предизвикателствата.

За да и намеря заместник, а и за да привлека нови хора като вдъхновители ви каня да се включите в


КОНКУРС ЗА КАРТИЧКОФЕИ


Изискванията към желаещите да станат Картичкофеи е да обичате да правите ръчноизработени картички. Ще очаквам от вас да участват с 2 картички всеки месец, изработени по темата на съответното предизвикателство. Да коментирате картичките на включилите се в предизвикателствата. Да помагате с идеи и да се включвате в рубриките на Картичкофурии. Като Картичкофеи вие няма да можете да участвате в предизвикателствата на Картичкофурии, задавани от останалите участници, а само в тези, задавани от фирмите-спонсори.
Картичките, които изработвате по зададените теми си остават за вас. За целите на предизвикателството е необходима само тяхна снимка. С тях можете да участвате в други български и чужди предизвикателства.

Ако желаете да участвате в конкурса, моля напишете името си и поставете линк към вашият блог, фейсбук страница или албум с ваши проекти. Моля, напишете с няколко думи защо искате да се включите в екипа на Картичкофеите на Картичкофурии.

Имате време да се запишете до 2 февруари, а до 5 февруари ще обявя избраните, за да могат да се включат в предизвикателството на 19 февруари.

6 коментара:

Мики каза...

Здравейте, бих искала да участвам в конкурса за картичкофея! Излишно е да казвам, че правенето на картички ме прави изключително щастлива, но това е така. Чрез картичките си обичам да създавам добро настроение и положителни емоции.Може да разгледате мои неща на: https://www.facebook.com/mikiscreationstoinspire/
Благодаря ви отделеното време. Пожелавам ви успех с конкурса!
Поздрави, Мики!

Анонимен каза...

Здравейте и от мен.
Изработката на картички е страст,която не стихва нито с времето ,нито с годините.Удоволствието да видиш какво ще излесе от ръцете ти само по зададени няколко ключови думи е незаменимо.
Предизвикателство е да си част от екипа на Картичкофуриите! С най-голямо удоволствие бих взела участие в надпреварата.
Ето и профила ми във ФБ :https://www.facebook.com/mectateli.pelin
Поздрави
Ели
Работилничка Мечтатели

Plamnito каза...

Записвам се и аз! Картичкофурии е част от творчеството ми - винаги съм намирала вдъхновение и насърчение, и много верни приятели - така че, ако и занапред успявам вдъхновявам някого, ще съм много щастлива! Желая ви успех и много вдъхновение, и пълна стая със материали!
Това е крафтърският ми блог: www.plamnito.blogspot.com
Поздрав от мен - Плами!

Vania Evtimova каза...


Здравейте! Правенето на картички за мен е едно бягство от ежедневието и чрез него отново се чувствам като дете,без грижи и проблеми. Бих желала да се включа в екипа Ви,защото вдъхновявате и карате хората да правят невероятни неща. Винаги съм следяла блога,макар че не съм се включвала във всички предизвикателства. Не мога да се сравнявам с Вас,но все пак ето страницата ми във фейсбук http/m.facebook.com/rachnonapravenikartichki/?ref=bookmarks

Unknown каза...

Здравейте,мили дами!И аз реших да се престраша и да се включа в екипа Ви.Картичките е страст,която от доста време ме държи и не спира да ме вълнува и предизвиква да продължавам да творя и да се усъвършенствам.Благодаря!А ето и страничката ми във фейсбук:https://www.facebook.com/valentinakoleva.dimitrova

Unknown каза...

Здравейте, картичкофурии!
Осмелявам се и аз да се запиша за конкурса за Картичкофея, въпреки че опитът ми не е дългогодишен. В началото правенето на картички беше моята арт-терапия, за която ми се налагаше да си крада време. През последните няколко месеца отделям все повече време за нея и дори подозирам, че вече от „терапия“ се е превърнала в „мания“…доколкото може да се нарече „мания“ създаването на красиви и радващи получателя си неща ;) Картичкофурии и блогът са специални за мен, тъй като от тук научих едни от първите си техники, тук се възхищавах и вдъхновявах от другите картичкофурии и тук за първи път се осмелих да участвам в предизвикателство.
За мен ще бъде голяма радост и чест на свой ред да вдъхновявам!
А някои от нещата ми може да видите в блога ми: http://thenookofadi.blogspot.bg/
Поздрави,
Adi S