Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

22 януари 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 286 "Картичка в преобладаващ червен цвят".

Привет любители на хартиените забавления:)!
Приближава 14 февруари - денят в който има цели три празника -Денят на влюбените,Трифон Зарезан и Свети Валентин.И понеже свързвам и трите празника с червения цвят (червени сърца,червено вино и моят съпруг се казва Валентин и обича червено )реших темата на предизвикателството да бъде "Картичка в преобладаващ червен цвят".
Ще избера две картички,които ще получат награда-изненада от мен.Едната ще е тази, която на мен ми хареса най-много, и втората ще избера на лотариен принцип, за да изключа субективния фактор ,т.е. мен:):):).

Това е моето вдъхновение за вас.Бъдете обичани и обичайте,пийте червено вино, защото е полезно, зарадвайте с нещо мило някой с името Валентин, Валентина ,Вальо или Валя и участвайте с колкото може повече картички :)

Поли

Благодаря на Поли за червеното предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 4 февруари 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

0 Comments: