Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

20 октомври 2015 г.

Лятна Картичкофурийска Академия - победители

Отоново искам да благодаря на всички, които се включиха в Лятна Картичкофурийска Академия 2015г. Специални благодарности на тези, които създадоха проекти за всичките 7 теми.
Това са Ася Великова, Svetla, Adi S и Lora Cards. Техните творби можете да разгледате в ТОЗИ албум на страницата на Картичкофурии във Фейсбук.
На база на гласовете на всички, които отделиха от времето си, за да гласуват ТУК максимален брой гласове получиха двама участника. Те стават победители.
Честито на Ася Великова и Adi S, които получават ваучер от 20лв за покупка в онлайн магазин Крафтърски мечти.
Svetla и Lora Cards вие можете да ползвате отстъпка от 10 % при покупка от онлайн магазин Крафтърски мечти.
Благодаря на Валя от Крафтърски мечти и на всички участвали в Лятна Картичкофурийска Академия 2015г, а също и на включилите са в гласуването. Ще ви очаквам отново следващото лято.

2 Comments:

ABcrafter said...

Много благодаря за страхотните урочета, чрез които се усъвършенстваме и вървим напред. Всяка академия е огромно удоволствие. Благодаря на Картичкофурии, че продължават да ни предизвикват и държат будно въображението ни! Щастлива съм и благодарна на всички, гласували!
Много целувки и поздравления за всички участници и техните красиви проекти!

Adi Saleva said...

Еехе, каква приятна изненада!!! Много ме зарадвахте :) Сърдечни благодарности на гласувалите, на Валя от Крафтърски мечти и на всички творци, които ни предизвикваха цяло лято с интересни и полезни техники и ни вдъхновяваха с прекрасните си творения! Участието за мен в академията освен, че беше предизвикателство, беше и голямо удоволствие :) Поздравления на всички участници и пожелания за безброй вдъхновения!