Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 октомври 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 274 - "КОД Оранжево"

Привет, талантливки!
Отиде си лятото, идва есента...
Ние от Творческа къща Creative и www.gretasart.com я посрещаме с радост и усмивки, без носталгия по отминалото лято.

Есента е вълшебство от цветове! Ще и се насладим както подобава!
Избрахме за вас един от най-предпочитаните цветове а този сезон. Темата на предизвикателството е "КОД Оранжево". Какво означава това?
Може да направите каквато картичка си пожелаете, стига тя да отговаря на единственото условия - да съдържа оранжев цвят.А защо пък да не ни уплашите на Хелоуинска тема!

Месец октомври е един специален месец за всички Картичкоправещи и по този повод Творческа къща Creative ще предложи на всички свои клиенти специални намаления от 10 до 25% на всички продукти в реалния магазин във Варна, на ул. М.Колони 16. Очакваме ви и там!

Наградата за победителя ще е Ваучер за 25лв от магазин www.gretasart.com.

Благодаря на екипа на Творческа къща Creative и www.gretasart.com за оранжевото предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 октомври.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!
0 Comments: