Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 септември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 271 - Есента

Здравейте, творящи с ръце и сърце дами!
Сърдечни благодарности на екипа на Картичкофурии за възможността да представим пред вас "Фотоаксис" и по-конкретно раздел "Елементи за декорация". Раздел, съдържащ в себе си селектирани елементи на различна тематика от различни материали, които се надяваме успешно да подпомагат изпълнението на вашите проекти. И тъй като това е само началото, ще се радваме да се отбивате периодично при нас -http://www.photoaxis.com/sets/elementi-za-decoracia/, защото (както се казва) най-хубавото тепърва предстои.
На 1-ви септември, асоциацията неминуемо е "довиждане лято, здравей есен", затова и нашето предизвикателство към вас е Есента. Есента със своето многообразие от цветове, настроения, форми. Богата, плодотворна, ухаеща ... Есента, такава каквато я виждате и чувствате вие. Претворена в проект по ваш избор.


Наградата за победителя ще бъде ваучер на стойност 30 лв. за елементи по избор от раздел "Елементи за декорация".
И това не е всичко. За да отпразнуваме началото, "Фотоаксис" дава и 20 % отстъпка от стойността на закупените материали от раздел "Елементи за декорация" на всеки, включил се с проект/и в това предизвикателство. Отстъпката е валидна от деня на включване в предизвикателството до края на годината - 31.12.20015 г. и може да се ползва неограничен брой пъти в рамките на този период. Нужно е само в мейла към нас, съдържащ поръчката, да напишете и номера, под който сте участвали в предизвикателството, както и да сложите линк към вашата творба. Отстъпката е поименна и не може да се преотстъпва на трети лица.
И това все още не е всичко. При поръчки с крайна сума над 35 лв. след приспадане на отстъпката, доставката до удобен за вас офис на Еконт ще е безплатна.
Очакваме с нетърпение есенните ви проекти! Забавлявайте се!

Благодаря на екипа на "Фотоаксис" за есенното предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 септември.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!


0 Comments: