6 август 2015 г.

СУПЕР ТВОРЧЕСКО ЛЯТО С ГРЕТА

Колко е вълнуващо лятото и пълно с цветове и вдъхновение!

Усещаме, че сте изкушени от цялото това разнообразие. Навсякъде е пълно с идеи. Нашата приятелка Грета и нейния екип от творческа къща Creative отлично знаят какво вълнува сърцата и умовете Ви и са подготвили за всички творци уникални изненади.

В чест на 5 години от създаване на онлайн магазина и 1 година от отваряне на творческата къща Creative, творческата фурия Грета съобщи (естествено, първо за Картичкофурии) че стартира обновения си сайт и онлайн магазин на Creative и Greta's Art - www.gretasart.com

В него ще можете да намерите нова и модерна визия, много по-удобно меню, лесна навигация, допълнителни функционалности, много полезна информация и изобилие, което ще провокира безброй идеи.


За да отбележи това събитие Грета ви предлага една седмица на супер отстъпките в www.gretasart.com

Предвидените отстъпки ще важат за всички продукти в сайта, а точната дата за начало на събитието е 15 август.

Тогава ще стартират "изпреварващите" отстъпки по следната схема:

15.08 - 35%

16.08 - 30%

17.08 - 25%

18.08 - 20%

19.08 - 15 %

20.08 - 10%

21.08 - 5%

От 22 август ще можете да пазарувате материали за своето вдъхновение, както обикновено, на обявените в сайта цени.


За 100 от пазарувалите в седмицата на „изпреварващите” отстъпки Грета е подготвила специални подаръчета – My Creative Book и My Creative pen.


„Поздравявам Ви Картичкофурии и Ви пожелавам вдъхновено лято!” - Грета


Грета и творческа къща Creative Ви очакват и на живо в магазина си във Варна на ул. Михаил Колони 16, до Шишковата градинка, където можете да разгледате на живо материали немско качество за декупаж, скрапбукинг, миксмедия, ембосинг, фелтинг и много други приложни техники, както и да участвате в редовните им занимания на творчески работилници за деца и възрастни.

За да се свържете с Сreative - 0887 623 466, info@gretasart.com

Няма коментари: