Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

18 юли 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 264 - Обзор

Привет!
Огромно БЛАГОДАРЯ на всички, отделили време да се включат в моето първо предизвикателство и на Кат за прекрасната картичка-вдъхновение!
Едно нещо не успях да преценя в началото, а именно колко трудно ще ми бъде да избера само един проект от всички красоти, участвали в него:). След трудно обмисляне реших, че не мога да отделя само един победител и понеже за мое най-голямо съжаление не спечелих с тото фиша ,който пуснах с цел да наградя всички, ще наградя трима участвали.
Първият победител и получател на обявената награда , ваучер за 20 лева от българско крафт магазинче по избор и една моя картичка, е участие 12.Bearkis!


Другите две участия ,които печелят от мен ваучери за 10 лева от избрано от тях българско крафт магазинче и една моя картичка са 9.TSanity

и 4.Деси.

Момичета пишете ми на e-mail p.hristova.igi@abv.bg да уточним получаването на наградите.Още веднъж благодаря на всички за участието! Да имате едно пълно с положителни емоции и незабравимо лято:)!

Благодаря за Поли Христова за предизвикателството!

Благодаря на всички, които се включиха!

Честито на победителката!

Честито и на момичетата, които получават награди!

Bearkis ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 264 26 юни - 9 юли 2015г.
Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 4 септември.1 Comment:

BEARKIS said...

Ееее, това е изненадващо :), съпроводено с фреш, в жегата!!Благодаря !