19 януари 2015 г.

Седмица на спомените - Първият победител

След стартиране на предизвикателствата в Картичкофурии бе сменен малко регламента и от третото предизвикателство вече се избира и победител. В третото предизвикателство, което бе и първото за Свети Валентин - Картичкофурийско предизвикателство № 3 - Любовта е навсякъде, темата бе да се направи любовна картичка, на която да има само едно сърце или пък картичка за Трифон зарезан.
Участваха 33 човека с 52 картички. Някой от участниците се бяха включили с 2, 3 и дори с 4 картички. Определено имаше превес на участията за Свети Валентин.
Изборът на победител бе направен с рандом генератор и това беше участие № 24 Petya. Тя стана първият победител в Картичкофурийско предизвикателство в историята на Картичкофурии.

Това е нейната картичка, която е една от четирите картички за Трифон зарезан, които участваха в предизвикателството.

А в този слайд можете да резгледате почти всички участвали в предизвикателството картички.

Невключени в клипа са останали картичките на
Те4ето

и temmi


Пълният обзор на третото Картичкофурийско предизвикателство можете да видите ТУК


И разбира се отново да напомня за Картичкофурийската анкета. Моля за вашето мнение, за да стане Картичкофурии едно още по-интересно и полезно място:

КАРТИЧКОФУРИЙСКА АНКЕТА

Благодаря на всички, които отделят от времето си, за да се включат!


1 коментар:

Le каза...

Ехаааа тук участвах и аззз. Колко мило. А като разгледах и си припомних толкова фурии от това време ми стана много мило. Учих се от тях. Респектирах се. Липсват ми