25 януари 2015 г.

Картичкофурии на 5

Днес искам да ви почерпя виртуално за порастването на моето четвърто дете.


На днешната дата преди 5 години създадох Картичкофурии. Исках да има едно място, в което българките правещи картички да могат да покажат какво могат, да се срещат с други творящи сънароднички, да обменят опит и да бъдат заедно. С години нещата се разрастнаха, появиха се нови рубрики и страници, но основната идея си остана същата.
През тези 5 години преминахме през много чудесни моменти организирахме много игри, размени и предизвикателства. Заедно с Марианка ви поканихме на срещи на картичкофуриите от цялата страна. Участвахме в две благотворителни инициативи и с направените от всички вас картичкофуриите картички се опитахме да помогнем на децата в неравностойно положение и на недоносените деца.
Бяха привлечени шест много талантливи дами, които станаха Картичкофеи и със своите прекрасни проекти вдъхновяваха всички през цялата 2014г.
Е не всичко беше само хубаво. За съжаление се наложи форум Картичкофурии да прекъсне своето съществуване. Прекрати работа и блога Малки Картичкофурии.

Искам да благодаря на всички, които отделиха от времето си и се включиха в Картичкофурийската анкета. Благодаря ви за милите думи, за подкрепата и за пожеланията. Ще се опитам и да реализирам нещата, които сте написали като препоръки за работата на блога.

През новата година Картичкофурии ще продължи да ви предизвиква, да ви предлага интересни срещи и уроци и да се опитва да организира около себе си всички, които обичат да правят картички, а също и албуми, странички, покани, въобще да претворяват хартиите, панделките, картинките, цветята... в прекрасни проекти.

Надявам се да продължи и Декупажното предизвикателство, което стартира през 2014г и привлича творящите в интересното хоби на декупажа.

И разбира се се гответе за Петата Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 25 и 26 април в Пловдив, поне за тогава е планирана.

Очакват ви много изненади и интересни моменти с Картичкофурии и през 2015г.

3 коментара:

BEARKIS каза...

Бьдете живи, здрави, вдьхновени!Поздрави на всички!

Le каза...

Дълги години да сте единствени по рода си..!

Miss Emerald каза...

Нека още много по пет да празнувате! Пожелавам ви още повече хъс и вдъхновение!