Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

5 декември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 246 - "Вълшебно! Чудно! Приказно!"

Здравейте Картичкофурии!

Много съм щастлива, че се присъединих към вашата фантастична група и първо искам да благодаря на момичетата от Картичкофурии за тяхната доблестна работа! търпение! и неизчерпаеми идей! Правите страхотна работа. Благодаря ви!
Аз спечелих първото си предизвикателство благодарение на Софи и пак благодарение на нея е и темата на моето. Благодаря ти Софи за търпението и поддръжката.
На всички вече ни е много коледно и празнично. затова съм горда да ви предизвикам с моето първо предизвикателство "Вълшебно! Чудно! Приказно!"

Пожелавам ви много вълшебни, слънчеви и снежни вдъхновения, върнете се назад в детството и вълшебствайте
От мен победителите ще са двама
за вторият изборът се пада на 7 годишният ми син и подаръкът ще е Коледна изненада.

Благодаря на sunshine за вълшебното предизвикателство.

Ето какви вълшебства са сътворили Картичкофеите за вас:
Един вълшебен коледен албум.Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 декември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през януари 2015г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

0 Comments: