Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

27 декември 2014 г.

Картичка победител 244

Здравейте мили картичкофурии и всички онези, които се отбивате тук за малко красота и вдъхновение! Много съм горда, че съм победител в тази надпревара.

Темата , която ни зададе ShMi за мен беше особено вдъхновяваща, защото напоследък съм се заела да събирам ценни и красиви мисли и цитати-от стихове, песни, книги..Някои от тях вече съм споделила с вас на страниците на моя блог, други тепърва ще публикувам. За мен картичката , която подарявам винаги е свързана освен с повода, по който я правя и с някое послание. Именно заради това много ми харесват картичките с цитати. А цитатът, който използвах за приятелството ми е особено любим, и не за пръв път правя картичка точно с него. За фон на картичката избрах една техника с папките за релеф на Sizix, която много харесвам. Можете да видите урочетата за нея в блога на Tammy Tutterow Designs
Ето тук са конкретните уроци:
http://tammytutterow.com/2014/11/tutorial-i-am-thankful-tag/
Spring Frosty Deboss and a Mini Distress Ink Giveaway!
Пожелавам на всички вас прекрасни и весели празници, пълни с много радост , обич и усмивки!
Мили картичкофурии, очаквам с нетърпение да науча датата , на която трябва да задавам мое предизвикателство.
Много вдъхновение, здраве и щастите на всички вас!
Мария marie

0 Comments: