Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

17 декември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 243 - Обзор

Здравейте,прекрасни феи!
Моля да бъда извинена за закъснението с избора на победител в предизвикателството , което зададох-№243 -"Картичка по скеч"; тези, които ме следят във Фейсбук, знаят за суетнята, около изложбата ми и това е основната причина за оправдания :)!Но да не губя време с излишни приказки...изборът ми е Sis, участник №4,


за честта да участва в моето предизвикателство, като първо :), за отношението , за вдъхновение и стимул! благодаря и на всички други, някои мои фаворити, те си знаят :)
Хубави предпразнични дни , радост и вдъхновение желая!!!
Поздрави!
Бисерка/ Bearkis

Благодаря на Беаркис за интересното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха!

Честито на победителката!

Sis ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 243 14-24 ноември 2014г.
Очакваме твоят разказ за направата на прекрасната ти картичка за нашата рубрика Картичка победител.

Моля победителката да напише адресът си на мейла на Картичкофурии, за да получи наградата си.

0 Comments: