Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

17 ноември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 241-Обзор

 Мили Картичкофурии,
време е да обявим победителя от Картичкофурийско предизвикателство 241-Картичка нарисувана с печати.
Благодарим ви за прекрасните проекти-забавни, свежи и уникални.Сред толкова впечатляващи и вдъхновяващи картички изборът на победител е доста труден.Все пак наградата на Миглена Петрова-migito.com ще зарадва:

marie

Честито на победителката!

Мария, моля да пишеш на migitopetrova@gmail.com -за да уточним къде да изпратим наградата ти.

Мария, ти си Картичкофурия на седмицата.
Можеш да използваш нашият банер в блога си като добавиш КФП-241  31октомври-10 ноември 2014 г.
Очакваме твоя разказ за направата на това невероятно тагче за нашата рубрика Картичка победител.
Благодарим на всички още веднъж и ви пожелаваме късмет в предстоящите предизвикателства.На всички, които не спечелиха и на онези ,които още не могат да се престрашат да участват в някое от тях, казваме -смело напред момичета!Който не опитва, той не печели!

1 Comment:

Maria Gancheva said...

Здравейте мили Картичкофурии!
Това е страхотна новина за мен!Много ви благодаря! Благодаря и на Мигито Петрова !Много ме зарадвахте, а още повече, като видях каква е наградата-някои от чудните печати на Мигито! Благодаря ви от сърце!