Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

2 ноември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 239 - Обзор

Специални благодарности на Петя и Поли Христова за участието им в Картичкофурийско предизвикателство 239 Картичка с музикален инструмент. И въпреки, че участничките са само две, то все пак победителят е само един и това е Петя с двете китари.


Благодаря на Гергана Алексиева за музикалното предизвикателство!

Честито на победителката!

Петя ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 239 17-27 октомври  2014г.
Очакваме твоят разказ за направата на прекрасният ти проект за нашата рубрика Картичка победител. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 12 декември.

Петя, моля да напишеш адреса си на мейла на блога, за да получиш наградата си.

2 Comments:

Petya said...
Този коментар бе премахнат от автора.
Petya said...

Много БЛАГОДАРНОСТИ на Гергана за това чудесно предизвикателство - страхотни възможности дава за творене.
Седмицата започвам с радост.
Страхотна седмица желая на всички :)