Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

9 октомври 2014 г.

Седмо декупажно предизвикателство - Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в нашето Седмо декупажно предизвикателство „Имитирай релеф“, на което спонсор е Миглена Петрова от онлайн магазин http://migito.com/.
Имаше чудесни участия с много красиви предмети.
С вещата помощ на журито победител в предизвикателството е Valenty Ge с участие №8


Valenty Ge ти получаваш наградата на http://migito.com/, а твоят проект става Декупажен проект на месеца  и можеш да използваш нашият банер, към който да добавиш - Седмо декупажно предизвикателство в Картичкофурии 2 септември - 2 октомври 2014г. 


Честито на победителката!

Valenty Ge, моля напишете адреса си на мейла на Картичкофурии, за да получите наградата си - cardsaddicted@gmail.com

В Декупажното трио, по реда си на участие влизат:

2 morgiana


4 BEARKIS


6 Полина Панайотова

Честито, момичета! Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него -  Седмо декупажно предизвикателство в Картичкофурии 2 септември - 2 октомври 2014г. 


Вече можете са включите и в Осмо декупажно предизвикателство в Картичкофурии - Кутийка за чай в есенни цветове със спонсор АМГ Вижън онлайн магазин naborsata.com.
Можете да участвате до 23,59 ч на 3 ноември, петък.

1 Comment:

BEARKIS said...

Поздрави на всички и благодаря за участието ми в Топ3!!!