Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 септември 2014 г.

Шесто декупажно предизвикателство - Обзор

Благодарим на всички, които отделиха време от лятните си занимания и се включиха в нашето Шесто декупажно предизвикателство - Морски полъх в твоя дом.
Видяхме чудесни морски проекти.
Време да обявим победителя в предизвикателството и това е Силвия Вангелова със своето участие № 4Силвия Вангелова ти получаваш наградата на спонсоран ни http://ideahobby.bg/, а твоят проект става Декупажен проект на месеца  и можеш да използваш нашият банер, към който да добавиш - Шесто декупажно предизвикателство в Картичкофурии 23 юни - 24 август 2014г. 


Честито на победителката!

Силвия, моля напишете адреса си на мейла на Картичкофурии, за да получите наградата си - cardsaddicted@gmail.com

В Декупажното трио, по реда си на участие влизат:

Цвети


morgianaВеличка Динова


Честито, момичета! Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него - Шесто декупажно предизвикателство в Картичкофурии - 3 юни - 24 август 2014г.


Благодарим на всички, които се включиха в нашето Шесто декупажно предизвикателство!
Очаквайте скоро новото Седмо декупажно предизвикателство.

*Победителят и триото бяха избрани от екипа на спонсора.

2 Comments:

Ирена Стефанова said...

Браво! Честито, момичета!

morgiana said...

Благодаря за оценката!