22 август 2014 г.

Картичка победител 223

Здравейте, малки, големи и още по-големи картичкофурии – изработващи красота и даряващи красота.
Благодаря на Руми, която зададе картичкофурийското предизвикателство „Дантела, метал и рози” и която избра моята картичка за победител в него.
Е, накратко. Аз се казвам Илка, и от около 1 година се занимавам с изработването на картички, които може да погледнете  във фейсбук страничката ми Marina card. Тази моя страст сякаш дойде като продължение на желанието ми да подреждам, аранжирам, създавам някакви нещица за мое удоволствие.
Вдъхновението ми за тази картичка – лесна работа. Няма по-красив повод от този в който двама влюбени, две сърца туптящи, две души търсещи радостта и щастието от моментите да бъдат заедно – ЗАВИНАГИ.
Приятелка, която живее в Англия ми направи поръчката за тази картичка, защото беше главно действащо лице – кума на сватбата. На която забележете булката – българка живееща в Англия, младоженека – естонец, живеещ в Англия, сватбата – в България. Луда работа.
Да продължа по същество – момичето много обича стари неща, дантели, метал, дърво – май се казва шаби-шик. И естествено няма по-подходящ човек от мен за изработването на този разкош.
Попаднах на елементчето от бирен картон – много подходящо за случая. А металната клетка е прекрасна – влюбих се в нея. Дантелата в екрю – допълни по естествен начин цялата визия. А розите – обожавам да изработвам рози, те придават онази нежност и невинност. Коя жена не обича рози? И така рязах, лепих, рязах лепих и готово. Много елементарно и бързо изглежда. Ама вие си знаете, че не е така.
Толкова от мен засега. Благодаря ви за отделеното внимание.
А вие не преставайте да творите и забавлявате.

Илка

Няма коментари: